Over

HoutenDierenkoppen is onderdeel van Luxigo.
Luxigo houdt zich sinds 2014 al bezig met het lasersnijden en graveren van verschillende materialen en is opgericht door Daan van Duijn.
HoutenDierenkoppen.nl is met een aparte webshop online gegaan in 2021.

Met een liefde voor computer gestuurde machines waren lasersnijders al snel interessante machines die ik ook graag zelf in bezit wilde hebben.

Tijdens mijn studie Werktuigbouwkunde aan de TUDelft ben ik een aantal jaar student assistent geweest in de werkplaats van de faculteit. Ondanks dat ik lesgeven in draaien en frezen erg interessant vond werd mijn aandacht getrokken door de lasersnijder die door de faculteit werd aangeschaft.

Tijdens mij studie ben ik begonnen met Luxigo, een lasersnij bedrijf die zich bezighoudt met het op maat snijden van ontwerpen die worden aangeleverd.

Vlak na een verhuizing in 2020 naar een groter bedrijfpand kwam Corona ook in Nederland om de hoek kijken. Tijdens de Corona periode kwamen er veel minder aanvragen binnen. Om toch te overleven ben ik met mijn eigen productlijnen gestart op luxigo-producten.nl. 

De website HoutenDierenkoppen.nl is een onderdeel van luxigo-producten waar alleen de houten dierenkoppen worden aangeboden in de webshop.

HoutenDierenkoppen.nl bevindt zich in het pand samen met de volgende bedrijven: